• Servicii

SERVICII PERSONALIZATE

Facem diferența

CREARE GRAFICĂ

Primul pas este crearea unui Logo, element cu o foarte mare importanță, ce constituie identitatea vizuală a companiei.

PROMOVARE SOCIAL MEDIA

Prin serviciul Social Media vom analiza împreună profilul afacerii tale și tipologia de clienți pe care dorești să îi atragi, iar noi îți vom crea și propune o strategie de promovare.

CREARE MAGAZIN ONLINE

Comerțul Online a ajuns în 2022 să fie o forță. Poți beneficia de un Magazin Online cu diferite variante de design și diferite facilități, număr nelimitat de produse și categorii.

CREARE SITE-URI

Prin intermediul unui site, afacerea ta va avea parte de o bună promovare, va fi mai atractivă pentru clienți și îți va confirma seriozitatea.

OPTIMIZARE SEO

Vizibilitatea în motoarele de căutare este o mare ``durere`` a site-urilor mai ales la început. Analizăm și Optimizăm site-ul tău pentru o vizibilitate mai mare.

ALTE SERVICII

Oferim servicii IT pentru protecția datelor tale, soluții de backup, pentru o funcționare optimă a business-ului tău. Administrare Site, Întreținere, Suport Online, Campanii newsletter, Copywrite.
alt
IDEI SPECIAL CREATE

Proiecte Finalizate

Unde ne găsiți ?

Social Media

În 2023 tendințele în web design sunt într-o continuă schimbare. Un redesign al site-ului tău va împrospăta imaginea în mod considerabil. Suntem aici pentru a te putea ajuta în luarea unei decizii bune pentru dezvoltarea afacerii tale.

ești ÎN CĂUTARE DE SOLUȚII?
office@dfnport.org
Calea Călărașilor, nr.11, Brăila
ADRESĂ SEDIU
0752 575 308
NUMĂR CONTACT